Endouble wint met werk.ah.nl de Website van het Jaar award

Monday, 05 December 2016
Werk.ah.nl, gebouwd door Endouble, is verkozen tot ´Website van het Jaar 2016´. 1 december j.l. was de prijsuitreiking in B.Amsterdam. De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. Werk.ah.nl heeft in de categorie Carrière de prijs voor Beste Website in ontvangst genomen. We zijn dan ook trots op Endouble, een van onze online business solutions, die hieraan heeft bijgedragen.  De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

endouble-website-van-het-jaar

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing