HROffice bij top beste HR-softwarebedrijven van Nederland

Wednesday, 17 August 2016

mt-digital-2016Jaarlijks onderzoekt zakenblad Management Team de kwaliteit en populariteit van digitale dienstverleners. De reslutaten van dit jaar zijn samengevat in de MT Digital 2016, waarin HROffice, het recruitmentplatform van Adver-Online, wordt beloond voor hard werken door dit jaar een gedeelde derde plek te bemachtigen in de categorie 'HR-software'. Vorig jaar was dit een zesde plaats.

Voor het MT Digital-onderzoek gaven ruim 600 respondenten hun oordeel over 146 verschillende bedrijven in 15 categorieën. De categorie 'HR-software' betreft bedrijven die software leveren op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, waaronder werving en selectie, verloning en tijdregistratieactiviteiten. De top tien meest genoemde hr-softwarebedrijven, met het percentage respondenten dat het bedrijf aanbeveelt, is als volgt.

  1. Exact 26%
  2. Afas 24%
  3. Raet (Youforce) 17%
  4. HROffice 17%
  5. ADP 14%
  6. Unit4 14%
  7. IBM Smarter Workforce (Kenexa) 12%
  8. SAP SuccessFactors 11%
  9. TOPdesk 10%
  10. Monsterboard TMS 8%

 

In deze lijst is HROffice Recruitment zelfs het hoogst genoteerde recruitmentsysteem. "Wij zijn ontzettend trots op deze geweldige prestatie en gebruiken dit resultaat als motivatie voor MT Digital 2017. Volgend jaar gaan wij voor goud", aldus Hans van Rijnswoud, CEO van Adver-Online.

Lees meer over de MT Digital 2016 op de website van Management Team.

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing