HROffice en Endouble winnen Werf& Awards

Monday, 20 June 2016

logo-werf-2016-awardsDe case van HROffice en Hunkemöller was volgens de vakjury's de beste in de categorie 'Recruitment'. De publieksprijs in deze categorie was voor de case van Endouble en Albert Heijn. De prijzen werden uitgereikt tijdens Werf& Live, het jaarlijkse congres van Werf& dat op 16 juni in Amersfoort werd georganiseerd. Het was de eerste keer dat de Werf& Awards werden uitgereikt.

Over de recruitmentcase waren de drie vakjury’s het unaniem eens, volgens juryvoorzitter De Vries. 'Hunkemöller laat werving & selectie een verlengstuk zijn van het werkgeversmerk. Je wordt er ook tijdens de procedure volledig in ondergedompeld. Daarnaast is men al ver in het 'hire for attitude, train for skills'. Niet het cv is bepalend of je geschikt bent, maar je persoonlijkheid. Een video-interview met de ceo is een van de manieren om dat te testen, dankzij de inzet van Cammio. Met succes. De kwaliteit van de sollicitaties is zodanig gestegen dan men nu 28 sollicitanten nodig heeft voor 1 aanname in tegenstelling tot 150 sollicitanten in het verleden.'

De nieuwe recruitmentwebsite van Albert Heijn levert een positieve bijdrage aan het werkgeversmerk, bezoekersaantallen en (de kwaliteit van) sollicitaties. Door het doorontwikkelen van de website, geredeneerd vanuit de doelgroep, heeft Endouble ervoor gezorgd dat de toestroom van (wervings)kandidaten een enorme groei heeft doorgemaakt. Met gemiddeld 1.000 sollicitaties per dag via de nieuwe recruitmentwebsite is dit een zeer belangrijk kanaal geworden om te laten zien wie Albert Heijn als werkgever is. Nog belangrijker is dat de kwaliteit van sollicitaties spectaculair is toegenomen door transparant te zijn over verwachtingen en verdiensten.

Lees meer op de websites van HROffice en Endouble.

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing