Praxis & HROffice winnen Werf& Award 2017

dinsdag, 16 mei 2017
Praxis, doe-het-zelfketen met 146 winkels, en HROffice, softwareleverancier van een innovatief recruitmentsysteem en een van onze online business solutions, zijn donderdag 11 mei als grote winnaar uit de bus gekomen tijdens de tweede editie van het Werf& Live event. In de categorie ‘Beste recruitment case’ wonnen zij de Werf& Award ter erkenning van de ‘toolkit werving en selectie’, waar Winkelmanagers zelf nieuwe medewerkers mee kunnen werven. 

Het nieuwe beleid van Praxis brengt recruitment naar de winkelmanagers, zonder de professionele en uniforme uitstraling uit het oog te verliezen. Door een vaste workflow en kwalitatieve tools beschikbaar te stellen werken alle winkelmanagers op dezelfde manier en wordt de ‘quality of hire’ versterkt. Het geeft de winkelmanagers de mogelijkheid om alle reacties te wegen en vergelijken en daagt hen uit kritisch te kijken naar de kwaliteit van de kandidaten, met als resultaat een flink lager personeelsverloop. Daarnaast staat nu de ‘candidate experience’ centraal in het proces, waardoor er geen (kwalitatieve) kandidaten meer verloren raken en de sollicitant direct in contact is én blijft met de winkelmanager.

Lees hier het hele nieuwsbericht of kijk hier voor meer informatie over de case.

Persbericht-Praxis-HROffice-winnen-Werf-Award-2017-1

Foto: 
Niels Broerse, Business Unit Manager HROffice Recruitment (links)
Merel Vollenberg, Hoofd Personele Ontwikkeling en Organisatie Praxis (rechts)

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing