Secretary Plus en USG People The Netherlands verkozen tot Great Place to Work

woensdag, 22 maart 2017

Gisteren heeft de uitreiking plaatsgevonden van de best workplaces in Nederland door het Great Place to Work® institute. Dit jaar hebben we twee prijswinnaars vanuit onze organisatie. Secretary Plus heeft de fantastische derde plek behaald in de categorie medium sized workplaces met een negen als cijfer van de medewerkers. USG People The Netherlands heeft de 21e plaats behaald in de categorie Large & Multinational Workplaces. We zijn dan ook super trots op onze collega’s in Nederland!

Een mooie bekroning op de inspanningen van Secretary Plus en USG People The Netherlands om voor hun medewerkers een fijne werkgever te zijn, waar vertrouwen is in het management, medewerkers trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met hun collega’s. Dat onze collega's dat ook echt zo ervaren is een prachtig compliment.
 
Lees meer over Secretary Plus en de award.
Lees meer over USG People The Netherlands en de beschikbare vacatures. 

Secretary_Plus_Best_Workplace_1

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing