Caransa Groep ontwikkelt met USG Engineering Professionals het grootste datacenter in Amsterdam

Tuesday, 13 December 2016
Caransa Groep ontwikkelt op eigen grond in het Westelijk Havengebied van Amsterdam het grootste en meest energie-efficiënte hoofdstedelijke datacenter. Voor dit 100.000 m2 tellende datacenter, dat naast het hoofdkantoor van Telegraaf Media Groep zal verrijzen, heeft de vastgoedeigenaar en -ontwikkelaar zijn krachten gebundeld met de belangrijkste stakeholders op het gebied van energie, connectiviteit en duurzaamheid, waaronder technisch dienstverlener USG Engineering Professionals (de verbindende factor tussen mensen, kennis en netwerken). De plannen passen binnen het gemeentelijke beleid gericht op duurzame datacenters. Gezamenlijk hebben de partijen de kennis en expertise in huis voor de realisering van energie-efficiënte Tier 3- en Tier 4-datacenters. Aanvang van de bouwwerkzaamheden staat voor eind 2017 gepland.
Impressie Datacenter Westpoort

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing