USG People en Textkernel winnaar Recruitment Tech Award

Monday, 28 November 2016
USG People en Textkernel hebben de Recruitment Tech Award 2016, categorie Best Case, gewonnen. Dat werd donderdag 24 november bekend gemaakt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht. 

De jury prees de case, omdat de tool het mogelijk maakt om merk-overstijgend te kunnen werken. Waar de vier brands van USG People voorheen met gescheiden databases werkten, wordt dankzij de technologie van Textkernel nu gebruik gemaakt van één centrale, goed doorzoekbare database. Daarmee is niet alleen een grote efficiencyslag gemaakt, maar eveneens een kostenbesparing gerealiseerd op het gebruik van externe databases. “Een mooi voorbeeld van big data waar analyses mee gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld als het gaat om loopbaanpaden”, aldus de jury. 

Aanvullend werd aangegeven dat USG People er goed in is geslaagd om een sterke inbedding van de tooling binnen alle onderdelen van de organisatie te realiseren. En dat USG People en Textkernel de bestaande tooling nog effectiever en praktischer hebben weten in te zetten. Met een aanzienlijke kostenbesparing en meer en betere plaatsingen van kandidaten op vacatures tot gevolg. 

usg-en-textkernel-genomineerd-voor-recruitment-tech-award-300x201

Privacy Statement
Cookie Statement
© 2018 - Recruit Global Staffing